Abant Aden Hotel & Spa-Bolu


Konukların yorumuna göre*

Müthiş  8.6/10



Yemyeşil bir ormanla çevrili Abant Aden Hotel & Spa, Abant'ta yer almaktadır. Otelde sauna, hamam ve masaj odaları içeren spa olanakları ve doğa manzaralı bir teras sunulmaktadır. Tesis genelinde ücretsiz Wi-Fi erişimi mevcuttur.
Abant Aden Hotel & Spa'nın modern odalarında spa küveti, şömine ve dağ manzaralı bir balkon vardır. Her birim; klima, düz ekran TV, minibar ve kasa ile donatılmıştır. Odalarda ayrıca oturma alanı bulunmaktadır.
Her sabah taze ve yerel olarak üretilen malzemelerden oluşan geleneksel Türk kahvaltısının tadını çıkarabilirsiniz. Restoranda diğer öğünlerde yöresel yemekler servis edilmektedir. Otel bünyesinde bir bar da hizmet vermektedir.
Konsiyerj hizmetinden faydalanabilirsiniz. Günün 24 saati hizmet veren personel, araba kiralama konusunda yardımcı olabilir ve ek ücret karşılığında havaalanı servisi sağlayabilir.
Tesis bünyesindeki otopark ücretsizdir. Otel, Abant Gölü Milli Parkı'na 12 km, Bolu'nun merkezine ise 24 km uzaklıktadır.


Tesisi

Booking.com ile 







* Booking.com yeni ya da tekrar konaklayan konukların yaptığı değerlendirmelere göre tesis puanlarını güncellemektedir.Güncel derecelendirme puanını görmek için lütfen resmin altındaki "booking.com puanı" butonuna tıklayınız.




*Bu sayfalarda anılan tesis,ticari marka ya da tescilli ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.Anılan tesis adı ya da ticari markaların bu web sitesi ile doğrudan bir ilişkisi yoktur.©emlakdanismani.org.



Yorumlar

Popüler Yayınlar