Antalya Ulupınar balık keyfi

                                   Bölgedeki Konaklama tesisleri için buraya tıklayınız.



Ulupınar bölgesi restoranları, yazın kavurucu sıcaklarından bunalan yerli ve yabancı  misafirlere , asırlık çınar ve defne ağaçlarının gölgesinde, Toroslardan gelen buz gibi suların fışkırdığı havuzların üzerindeki otantik köşklerde,  geleneksel Türk konukseverliği ve içtenliği ile ağırlamaktadır.
Bölgedeki restoranlarda konuklara Akdeniz mutfağının birbirinden lezzetli yemekleri , deniz ürünleri, mezeleri, salataları, tatlıları, meyveleri ile zengin bir mönü sunmaktadır.Zengin içecek çeşitlerinin bulunduğu barlarda  da arzu eden  müşterilere içecek servisi yapılmaktadır.



Ayrıca meraklı misafirlere  büyük balık havuzlarında  balık tutma zevkini ve heyecanını yaşatıyorlar.. Kendi tuttuğunuz balığın kendi isteğinize göre ister ızgara , ister taş fırında,  odun ateşinde, kiremitte , isterseniz yağda hazırlatarak mükemmel salatalar eşliğinde  tatma olanağı sağlanmaktadır.
Kışın ise kışlık mekanlarda  şömine başında dostlarınızla unutulmaz saatler geçirebilirsiniz.
Özel Günlerinizi sevdiklerinizle birlikte  bu büyülü atmosferde kutlayarak, unutulmaz hale getirebiliyorsunuz.Sevdiklerinizi hem çok mutlu edebilir, hem de daha önce hiç yaşamadıkları bir doğa deneyimi yaşatabilirsiniz.
Toplu yemekleriniz için  konuklarınıza daha önce hiç yaşamadıkları bir doğal sunum yapabilirsiniz.
Dilerseniz şirket veya bayi toplantılarınızı kapalı mekanlarda yapabilirsiniz.
Profesyonel,işinin ehli personeli ile hem mutfakta ,hem de serviste sizlere hizmet vermenin mutluluğunu hissediyorsunuz.





Ulaşım: Aracınızla Antalya merkezden yaklaşık 70 km uzaklıkta ve Olimpos,Çıralı istikametindedir.Eğer aracınız yok ise Antalya Konyaaltı bölgesinden binebileceğiniz Olimpos ,Çıralı dolmuşları ile yaklaşık 1 saat 15 dakikada bölgeye ulaşabilirsiniz.









*Bu sayfalarda anılan tesis,ticari marka ya da tescilli ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.Anılan tesis adı ya da ticari markaların bu web sitesi ile doğrudan bir ilişkisi yoktur. .



Yorumlar

Popüler Yayınlar