Bypegasus Smart Flats-Konyaaltı-Antalya








Konukların yorumlarına göre*


Fevkalade  9/10



Antalya'da hizmet veren Bypegasus Smart Flats, açık yüzme havuzu ve ücretsiz bisikletler sunmaktadır. Tesis Konyaaltı sahiline 100 mt uzaklıktadır. Tüm mutfaklı konaklama birimlerinde ücretsiz Wi-Fi erişimi ve ücretsiz Casper tablet sağlanır.Dairelerde klima bulunmaktadır. Fırın ve buzdolabı içeren eksiksiz bir mutfak vardır. Küvet ya da duşa sahip özel banyoda saç kurutma makinesi de temin edilir.Bypegasus Smart Flats'te ortak bir sauna, spa küveti ve bahçe kullanımınızdadır. Dairelerin bulunduğu bölgede bisiklet dahil çeşitli aktiviteler gerçekleştirilebilir. Talep üzerine ve ek ücret karşılığında kuru temizleme ile ütü hizmetleri sağlanmaktadır.Dairelerin bulunduğu bölgede çok sayıda restoran ve alışveriş merkezi yer alır. Antalya Havalimanı tesise 16 kilometre uzaklıktadır.






Daireleri



Booking.com ile








* Booking.com yeni ya da tekrar konaklayan konukların yaptığı değerlendirmelere göre tesis puanlarını güncellemektedir.Güncel derecelendirme puanını görmek için lütfen resmin altındaki "booking.com puanı" butonuna tıklayınız.






*Bu sayfalarda anılan tesis,ticari marka ya da tescilli ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.Anılan tesis adı ya da ticari markaların bu web sitesi ile doğrudan bir ilişkisi yoktur. .



Yorumlar

Popüler Yayınlar