Çınarlar Apart Hotel-Kaş-Antalya


Konukların yorumlarına göre*


Fevkalade  9.2/10



Özel plaj alanına sahip Çınarlar Apart Hotel, mutfaklı konaklama olanağı sunmaktadır. Tesiste ücretsiz Wi-Fi erişimi mevcuttur. Tesis, Küçük Çakıl Plajı'na 90 metre ve Kaş Yat Limanı'na 250 metre mesafededir. Çınarlar Apart Hotel'deki tüm dairelerde en az iki balkon bulunmaktadır.
Çınarlar Apart Hotel'in dairelerinde LED TV, klima ve balkon vardır.Tam donanımlı mini mutfakta buzdolabı ve mutfak gereçleri bulunmaktadır. Duşlu özel banyoda saç kurutma makinesi de sağlanmaktadır.
Özel mini mutfakta kendi yemeklerinizi hazırlayabilirsiniz. Bakkaliye teslimatı hizmeti de verilmektedir.
Yamaç paraşütü, dalış, safari ve tırmanma gibi çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz. Otel, özel tekne turları ve altı cam tekneyle günlük tekne turları düzenlemektedir. Tesis bünyesinde ücretsiz otopark da mevcuttur.
Tesis, Antalya'nın merkezine 187 km mesafede yer almaktadır. Dalaman Havalimanı ise tesise 153 km uzaklıktadır.



Daireleri


Booking.com ile






* Booking.com yeni ya da tekrar konaklayan konukların yaptığı değerlendirmelere göre tesis puanlarını güncellemektedir.Güncel derecelendirme puanını görmek için lütfen resmin altındaki "booking.com puanı" butonuna tıklayınız.






*Bu sayfalarda anılan tesis,ticari marka ya da tescilli ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.Anılan tesis adı ya da ticari markaların bu web sitesi ile doğrudan bir ilişkisi yoktur.©emlakdanismani.org.




Yorumlar

Popüler Yayınlar