Green Garden Bileydi Aparts-Konyaaltı-Antalya


Konukların yorumlarına göre*

Çok İyi   8/10



Antalya'da Konyaaltı plajına sadece 1,5 km uzaklıktaki Bileydi Residences, açık yüzme havuzu ve fitness merkezi sunmaktadır. Bu mutfaklı konaklama biriminde ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlanmaktadır.
Konaklama biriminde düz ekran TV, klima ve balkon vardır. Bulaşık makinesi ve buzdolabı içeren tam donanımlı bir mini mutfak bulunmaktadır. Özel banyolarda duş, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur. Bahçe manzarasının keyfine varılabilir. Birimlerden bazıları bahçe mobilyalarına ve terasa sahiptir.
Bileydi Residences'ta bahçe ve teras vardır. Ayrıca çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Çevrede sunulan etkinlikler arasında masa tenisi yer almaktadır. Tesiste ücretsiz otopark mevcuttur.
Kaleiçi Yat Marina tesisten 10 km uzaklıktadır. Antalya Havalimanı ise 25 km mesafededir.


Daireleri


Booking.com ile








* Booking.com yeni ya da tekrar konaklayan konukların yaptığı değerlendirmelere göre tesis puanlarını güncellemektedir.Güncel derecelendirme puanını görmek için lütfen resmin altındaki "booking.com puanı" butonuna tıklayınız.






*Bu sayfalarda anılan tesis,ticari marka ya da tescilli ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.Anılan tesis adı ya da ticari markaların bu web sitesi ile doğrudan bir ilişkisi yoktur.©emlakdanismani.org.






Yorumlar

Popüler Yayınlar