Melda Palace-Konyaaltı-Antalya

Melda Palace

Konukların yorumlarına göre*


Müthiş 8.6/10



Konyaaltı'nda, popüler Konyaaltı Plajı'na 1,8 km mesafedeki Melda Palace, açık havuz ve fitness merkezi sunmaktadır. Bu mutfaklı konaklama biriminde ücretsiz Wi-Fi erişimi mevcuttur.
Klimalı oda, düz ekran uydu TV, çamaşır makinesi ve ütü ile donatılmıştır. Bulaşık makinesi ve mikrodalga fırın bulunan tam donanımlı mutfak mevcuttur. Özel banyo; duş, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri içerir.
Konuklar saunada ya da hamamda rahatlayabilir. Güneşlenme terasında güneşlenmek de mümkündür. Bölgeyi keşfetmek isteyenler için bisiklet ve araç kiralama hizmeti vardır.
Tesis yat limanına 4,5 km, Antalya şehir merkezine ise 10,5 km uzaklıktadır. Antalya Havalimanı ise 26,7 km mesafededir.
Daireleri
Booking.com ile
* Booking.com yeni ya da tekrar konaklayan konukların yaptığı değerlendirmelere göre tesis puanlarını güncellemektedir.Güncel derecelendirme puanını görmek için lütfen resmin altındaki "booking.com puanı" butonuna tıklayınız.
*Bu sayfalarda anılan tesis,ticari marka ya da tescilli ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.Anılan tesis adı ya da ticari markaların bu web sitesi ile doğrudan bir ilişkisi yoktur. .

Yorumlar

Popüler Yayınlar