Onkel Flats-Konyaaltı-Antalya



Konukların yorumlarına göre*

İyi  7.2/10


Antalya Konyaaltı bölgesinde bulunan Onkel Residences daireleri, misafirlere büyük açık yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzundan yararlanma imkanı sunmaktadır. Bu mutfaklı dairelerde ücretsiz Wi-Fi internet erişimi sunulmaktadır.Konyaaltı plajlarına yürüyerek 10 dakikalık bir mesafededir.
Dairelerde TV, klima ve balkon vardır.Full ekipmanlı mutfakta bulaşık makinesi ve mikrodalga fırından da yararlanabilirsiniz.. Duşlu veya küvetli özel banyo, saç kurutma makinesi de bulunmaktadır. Muhteşem odalarda havuz manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.
Onkel Residences dairelerinin bulunduğu tesis bünyesinde spa ve sağlıklı yaşam merkezi, tenis kortu ve fitness merkezi de tesisin önemli artılarındandır. Oyun odası, kuru temizleme ve ütü hizmeti gibi olanaklar da sunulmaktadır. Tesisin bulunduğu bölgede bisiklet ve doğa yürüyüşü gibi etkinliklere katılabilir ve  ayrıca ücretsiz otoparktan da yararlanabilirsiniz.
Antalya Aqualand 2 kilometre ve Konyaaltı Plajı 800 mt mesafededir. Antalya Havalimanı 26 km uzaklıktadır.



Daireleri

Booking.com ile





* Booking.com yeni ya da tekrar konaklayan konukların yaptığı değerlendirmelere göre tesis puanlarını güncellemektedir.Güncel derecelendirme puanını görmek için lütfen resmin altındaki "booking.com puanı" butonuna tıklayınız.






*Bu sayfalarda anılan tesis,ticari marka ya da tescilli ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.Anılan tesis adı ya da ticari markaların bu web sitesi ile doğrudan bir ilişkisi yoktur.©emlakdanismani.org.


Yorumlar

Popüler Yayınlar