The Room Hotel & Apartments-Konyaaltı-Antalya






Konukların yorumlarına göre*


Müthiş    8.6/10


The Room Hotel & Apartments profesyonelce tasarlanmış full ekipmanlı dairelerinde mutfak, balkon ve ücretsiz internet bağlantısı hizmeti  sunmaktadır. Daireler, Konyaaltı sahiline sadece 700 mt ve Antalya'nın  Kaleiçi Semti'ne(Old town) araçla 15 dk. ve halk otobüsleri ile 30 dk. uzaklıktadır.
Klima ile donatılmış  dairelerde mutfak ve yemek alanı içeren bir salon ve DVD oynatıcılı , uydu bağlantılı flat TV vardır. Tüm daire ve odalarda  ahşap zemin, iyi donanımlı bir mutfak ve modern duşkabinli geniş banyo bulunmaktadır. Her alanda  internet erişimi ücretsizdir.
Sabah kahvaltınızın keyfini dairenizin mahremiyetinde çıkarabilirsiniz. Kahvaltı için ayrıca tesisin ana binasında özel bir bölüm mevcuttur.
Tesisin günde 24 saat hizmet veren profesyonel resepsiyon personeli, araç kiralama konusunda da size destek olabilir. Çamaşırhane ve ütü hizmetlerinin yanı sıra 20 kilometre mesafedeki Antalya Havalimanına'na ulaşım hizmeti de verilmektedir.
The Room Hotel & Apartments'da ayrıca  ücretsiz özel otopark bulunmaktadır.










Farklı bir yer mi arıyorsunuz? Diğer Antalya daireleri için tıklayın






* Booking.com yeni ya da tekrar konaklayan konukların yaptığı değerlendirmelere göre tesis puanlarını güncellemektedir.Güncel derecelendirme puanını görmek için lütfen resmin altındaki "booking.com puanı" butonuna tıklayınız.






*Bu sayfalarda anılan tesis,ticari marka ya da tescilli ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.Anılan tesis adı ya da ticari markaların bu web sitesi ile doğrudan bir ilişkisi yoktur. .



Yorumlar

Popüler Yayınlar