Trend Suites-Konyaaltı-Antalya









Konukların yorumlarına göre*

Fevkalade 9.4/10



Antalya'da yer alan Trend Suites, açık yüzme havuzu ve ücretsiz bisikletler sunmaktadır. Bu mutfaklı konaklama biriminde Wi-Fi erişimi ücretsizdir. Tesis, sahile 400 metre mesafededir.
Dairede klima, balkon ve oturma alanı bulunmaktadır. Mikrodalga ve set üstü ocak ile eksiksiz bir mutfak da vardır. Özel banyoda küvet ya da duş ve saç kurutma makinesi mevcuttur. Odada bahçe, deniz ve havuz manzarasının keyfini sürebilirsiniz.
Trend Suites'te bir bahçe ve teras bulacaksınız. Tesisteki diğer olanaklar arasında çamaşır yıkama olanakları sayılabilir. Tesisin otopark ücretsizdir.
Antalya Havalimanı, tesise 16 km uzaklıktadır.




Aşağıdaki linkte açılan sayfada,
1.Gideceğiniz bölgeyi yazın.
2.Tarihlerinizi ,gideceğiniz bölgeyi ve kişi sayınızı yazın 
3.Ara butonuna basın.
Arama sonuçları sayfasında filtrelerde (sol bölümde) "daire" seçeneği işaretleyerek karşılaştırmalı fiyat alabilirsiniz.
















* Booking.com yeni ya da tekrar konaklayan konukların yaptığı değerlendirmelere göre tesis puanlarını güncellemektedir.Güncel derecelendirme puanını görmek için lütfen resmin altındaki "booking puanı" butonuna tıklayınız.






*Bu sayfalarda anılan tesis,ticari marka ya da tescilli ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.Anılan tesis adı ya da ticari markaların bu web sitesi ile doğrudan bir ilişkisi yoktur. .



Yorumlar

Popüler Yayınlar