Address Residence Luxury Suite Hotel-Lara-Antalya





Konukların yorumlarına göre*



Çok İyi   8.1/10


Antalya Lara Çağlayan mahallesinde, havaalanına 13 kilometre uzaklıkta bulunan  Address Residence, denize yakın, ücretsiz özel otopark, açık yüzme havuzu, full ekipmanlı daireler ile hizmet vermektedir.
Address Residence'ın 1 ve 2 yatak odalı modern mobilyalı daireleri geniş oturma bölümleri ve full ekipmanlı mutfaklara sahiptir. Dairelerin tamamı klimalıdır.Ayrıca uydu TV ve çamaşır yıkama olanakları da mevcuttur.
Address Residence'ın özenle sunulan daireleri, 1.sınıf otel hizmetlerinin yanı sıra ev ortamının konfor ve mahremiyetini arayanlar için idealdir.
Konuklar, profesyonel konsiyerj servisinden ve açık yüzme havuzundan faydalanabilirler. Dünyaca ünlü Belek Golf Sahaları bölgesi 40 kilometre uzaklıktadır.
Konuklar Address Residence'tan kiralayacakları araba ve bisikletlerle bölgeyi keşfedebilirler. Tesisin çok yakınında pek çok restoran, dükkan ve dinlence olanağı bulunmaktadır. Konuklar 100 mt mesafedeki anlaşmalı Rayen Bistro kafede indirimli özel fiyatlardan yararlanabilirler.


















*Bu sayfalarda anılan tesis,ticari marka ya da tescilli ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.Anılan tesis adı ya da ticari markaların bu web sitesi ile doğrudan bir ilişkisi yoktur. .

Yorumlar

Popüler Yayınlar