Green Garden Suites-Alanya-Antalya


Green Garden Suites  Alanya/Antalya


Konukların yorumlarına göre*

Fevkalade  9.2/10


Sezonluk açık yüzme havuzu ve restoranı olan Green Garden Suites Hotel, full donanımlı mutfakları ile  hizmet vermektedir.Misafirler ücretsiz Internet erişiminden yararlanabilir. Tesis plaja 350 mt, Kızıl Kule'ye ise 4 kilometre mesafededir.
Green Garden Suites Hotel'in dairelerinde düz ekran flat uydu televizyonu, klima ve balkon vardır.Ayrıca bulaşık makinesi ve mikrodalga fırınla donatılmış full donanımlı bir mutfak da bulunmaktadır. Duşu bulunan özel banyoda saç kurutma makinesi ve bornozlar da bulunmaktadır.
Misafirler otelin fitness merkezinde sağlıklı spor yapabilir.Ayrıca Green Garden Suites Hotel'de misafirlerin dinlenebileceği bir hamam ve sauna da  bulunmaktadır.
Tesis, Alanya Kalesi'ne 6,9 kilometre, Alanya Aquapark'a ise 4,5 kilometre uzaklıktadır. Gazipaşa Havaalanı 41,3 kilometre mesafededir.




Daireleri



Booking.com ile








* Booking.com yeni ya da tekrar konaklayan konukların yaptığı değerlendirmelere göre tesis puanlarını güncellemektedir.Güncel derecelendirme puanını görmek için lütfen resmin altındaki "booking.com puanı" butonuna tıklayınız.






*Bu sayfalarda anılan tesis,ticari marka ya da tescilli ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.Anılan tesis adı ya da ticari markaların bu web sitesi ile doğrudan bir ilişkisi yoktur. .



Yorumlar

Popüler Yayınlar