Roza Apartments-Konyaaltı-Antalya





Konukların yorumlarına göre*


Çok iyi   8/10


Konyaaltı sahiline sadece 750 mt uzaklıkta bulunan Roza Residence, tam donanımlı mutfaklı daireler ve açık yüzme havuzu ile hizmet vermektedir.
Roza residence'in klimalı daireleri özel bir  banyoya sahiptir. Tamamı geniş dairelerde düz ekran flat TV, tam donanımlı mutfak, oturma alanı, yemek bölümü ve balkon mevcuttur.
Misafirler Roza Apartments'ın hamamında rahatlatıcı bir banyonun keyfini çıkarabilirler. Tesiste fitness merkezi ve barbekü de bulunmaktadır.
Antalya Havalimanı tesise 17 kilometre mesafededir.Roza Apartments ayrıca konukların bölgeyi keşfetmeleri için ücretsiz bisikletler de sunmaktadır.





Daireleri



Booking.com ile








* Booking.com yeni ya da tekrar konaklayan konukların yaptığı değerlendirmelere göre tesis puanlarını güncellemektedir.Güncel derecelendirme puanını görmek için lütfen resmin altındaki "booking.com puanı" butonuna tıklayınız.






*Bu sayfalarda anılan tesis,ticari marka ya da tescilli ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.Anılan tesis adı ya da ticari markaların bu web sitesi ile doğrudan bir ilişkisi yoktur. .



Yorumlar

Popüler Yayınlar