Geyikbayırı rock climbing

      Geyikbayırı Kaya Tırmanış Alanı





Antalya’da yaşayanlar ve ziyaretçiler için Geyikbayırı muhteşem doğal haliyle ve çeşmeleriyle dikkat çeken, Şehir Merkezi ve Konyaaltı'nın yanıbaşında bulunan cazip bir dinlenme mekânı. Antalya'da ikamet edenler için villa yapılaşması ve serin havası nedeniyle aynı zamanda yakın bir yayla olarak ilgi görmekte. Ama Toros Dağları’nın bu etkilyeci köşesi aynı zamanda tırmanış sporu açısından dünya çapında önem arzeden,popülaritesi giderek artan gerçek bir hazine
geyikabayırı






geyikbayırı dağcılık





 Geyikbayırı, Avrupa’da kış aylarında tırmanış yapılabilecek en önemli üç, dünyada ise 10 popüler merkez arasında gösteriliyor. Türkiye’nin en büyük ve en ünlü kaya tırmanış bahçesi Geyikbayırı’nda toplam rota sayısı çoktan bini geçmiş durumda, kaça kadar çıkacağını ise kimse kestiremiyor. Farklı eğim, yükseklik ve zorluk derecesindeki parkurlar her seviyeden kaya tırmanışçısına hitap ediyor.
Geyikbayırı konaklama için tıklayınız.


Kaynak

Flamingo Residence -Geyikbayırı mesafe 15 km.
Flamingo Residence Geyikbayırına , modern mobilyalı daire konseptinde hizmet veren en yakın konaklama tesisidir.

Harita ve yol tarifi için lütfen buraya tıklayınız.

Photos by Ralf Dujmovits



geyikbayırı kaya tırmanış











*Bu sayfalarda anılan tesis,ticari marka ya da tescilli ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.Anılan tesis adı ya da ticari markaların bu web sitesi ile doğrudan bir ilişkisi yoktur. .



Yorumlar

Popüler Yayınlar