Hurma ,Antalya




2010 yılı itibariyle inşa edilen  modern yapıları ,düzenli ve bol yeşil alanlı sokakları ile Antalya Konyaaltı'nın yükselen yıldızı Hurma mahallesi şehrin yeni gözdesi olma yolunda hızla ilerliyor.

Antalya hurma mahallesi nasıl bir yer?
Kısmen yabancı yerleşim yeri olarak da ünlenen hurma mahallesi öncelikle Rusya ve Avrupa olmak üzere arap dünyasının da ilgisini çekmeyi başarıyor.Mahalle sınırları içinde inşa edilmiş ve devam eden biribirinden özel inşaat projelerinin de bunda önemli katkısı olduğunu söylemek gerekir.Çoğunlukla 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan sitelerin yabancı alıcıların ihtiyaçları dikkate alınarak inşa edilmesi bölgenin ilgi odağı olmasında önemli katkılar sağlamıştır.Konyaaltı belediyesinin Hurma içinde yapmış olduğu çevre düzenlemesi ve hizmet kalitesi bölgeyi zirveye taşımakta en önemli desteği sağlamıştır.

hurma antalya
Hurma Area-Photos by Ralf  Dujmovits-07.07.2017




Alman dağcı Ralf  Dujmovits tarafından çekilen Hurma gece fotorğrafı semtin sakinliği ve nezihliğini hoş bir şekilde yansıtmaktadır. 


Hurma semti önemli noktalara uzaklıkları

Antalya Havaalanı-18 KM

Konyaaltı plajı- 2 KM

Geyikbayırı tırmanış alanı -15 KM

Saklıkent kayak merkezi -39 KM

Kemer-40 KM

Olimpos-60 KM

Antalya Aquarium -5 KM

Antalya Old Town ,Kaleiçi-6 KM

Aqualand -6KM

Lara Beach plajları- 17 KM

MarkAntalya AVM- 8 KM

5M Migros AVM- 5 KM

Çakırlar köy kahvaltısı - 4KM



Antalya Hurma yol tarifi















*Bu sayfalarda anılan tesis,ticari marka ya da tescilli ticari markalar kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.Anılan tesis adı ya da ticari markaların bu web sitesi ile doğrudan bir ilişkisi yoktur. .



Yorumlar

Popüler Yayınlar